Aan de kaart

Voorgerecht

  • SINT JAKOBSNOOT “GEBAKKEN”
    € 36,00

    ricotta · prei · citrus 

  • CARPACCIO VAN HOLSTEIN
    € 34,00

    wintertruffel / oude parmezaan

  • POMME MOSCOVITE
    € 95,00

    met 50g Royal Belgian Caviar

  • LANGOUSTINE “CEVICHE”
    € 36,00

    granaatappel · komkommer · yuzu

  • KING CRAB
    € 65,00
    gember · citroengras 

Hoofdgerecht

  • ZEETONG
    € 47,00

    gepofte aardappel / mousseline / veldsla

  • TARBOT
    € 55,00

    fregola sarda · pastinaak · wintertruffel 

  • DUROC D’OLIVES ” TOMAHAWK “
    € 42,00 PP

    aardappelgnocchi · schorseneer · pickles

  • RIBEYE URUGUAY
    € 47,00

    verse frieten / bearnaise / veldsla

Suggestie 

min 48u op voorhand bestellen

  • ZEEBAARS IN ZOUTKORST

    vanaf 2 personen 

    € 58 PP

Blijf op de hoogte

Reserveer nu

Bestel je cadeaubon online

Volg ons op social

Contacteer ons

Restaurant De Bakermat

Leopoldlaan 95 - 9400 Ninove

Tel +32 54 25 80 25 
Mobiel +32 494 89 56 26
E-mail info@debakermatninove.be 
Ondernemingsnummer BE0538504210